/ Golv / inredning / material /

Insidan

Nu har en del av veckans frågetecken faktiskt rätats ut. Jag har skrivit det förut men det krävs jävlar anamma och tålamod samt envishet för att få rätsida på frågorna. Tillverkaren Sävsjö svarar bara på det som ger dem fördel. Innebär frågorna via mail något åtagande eller tvist är det garanterat att du inte får svar via mail. Möjligen kan du få mer info via telefon men de är långt i från smidiga när det kommer till att räta ut frågetecken. Erfarenhet från senaste veckornas strul med köket är att får vi inte svar på mail inom någon dag kommer det ej heller något för då väljer de helt enkelt att inte svara. 

Det kvarstår frågor kring köket och jag ska skriva om detta när vi är överens med Kvänum och Sävsjö. Just nu är det några turer kvar innan allt är löst. 

Jag och Mattias har diskuterat igenom vilka delar av huset som troligen kommer innebära vissa problem. Vi försöker vara förutseende och reda ut dem innan det brinner i knutarna. 
Följande är på listan just nu
- trappan
- öppen spis
Och dessa ska vi ta tag i ganska omgående. 

Trappan är beställd men vi vet faktiskt inte riktigt hur den blev/blir. Vi har en målbild som liknar trappan i det här nybyggda huset i Gustavsvik. 

Nybyggt hus i Gustavsvik. Läs mer här. http://alexanderwhite.se/objekt/452929/

Men vi har inte eklist ovanpå i mitten. Det bör ju vara relativt enkelt att fixa i efterhand. 
Materialet på stegen blir samma som i övriga huset. Där har vi nu Verona av Kährs som ingår från Sävsjö men ska ha ett annat enstavsgolv nere. Vi måste bestämma detta snart också. 

Dinesen har riktigt fina golv. Bilderna nedan kommer från deras hemsida. Jag tycker allt är snyggt!

Som ni märker så har vi så smått börjat fundera på interiören och det är ju så himla kul men svårt. Jag är helt fast på Pinterest. Vad skulle en husbyggare göra utan denna fantastiska app?!

God jul alla läsare! 
// Lollo