/ Allmänt / Huset /

Milstolpe

Idag har vi skrivit ännu fler autografer på viktiga papper och samtidigt blivit några miljoner fattigare. Men nu är vi stolta ägare av tomten! En milstolpe har passerats. 

Lets build a house!


En påse nycklar och ett viktigt papper. 

/ Lollo


/ Allmänt / Design / Fasad / Huset /

Säg hej till Villa Bergström

Nu är den här: Villa Bergström.
En händelserik vecka är igång. Dagisplpats i Rensättra har vi tackat ja till vilket innebär flytt redan i augusti. Vi måste kontakta mäklare för vår lägenhet. Bygglovet är på väg att bli klart för utskick till husfirmor och så tar vi över tomten på fredag!
 
/ Allmänt /

Post

Veckan har spenderats med omväxlande sjukdom och grubblande över planlösningen. 

Vi är nu ganska nära en planlösning som kan presenteras här. Det är lite småjusteringar som återstår. Som det grubblas lite över :)
Idag var vi ute på tomten och kollade det föreslagna läget för huset. Vi kollade vilka träd som behöver tas ner och om vi ska justera placeringen. Våra arkitekter planerar att bli klara med en bygglovshandling i veckan som kommer så det är nu vi behöver vara klara över alla ev. frågetecken. Sen kan vi påbörja upphandlingen. Husprojektet är alltså snart på rull! 

Idag hade vi fått första brevet till nya tomten. Mindre än en vecka kvar tills vi tar över ägandet nu. Snart är det på riktigt! Och då kanske det är läge att fixa en ordentlig brevlåda så att ev. brev som kommer håller sig torra :) 


Snart kommer planlösningen för alla er som är nyfikna. 

/ Lollo