/ Allmänt / Design / Fixa och dona / Golv / Livet / Max /

Förvandling

Max sover i det lilla sovrummet i stugan. Det ligger sedan länge en heltäckningsmatta på golvet som sett sina glansdagar. 

I ett infall när vi fixade inför flytten drog Mattias lite i ena hörnet och insåg att det låg ett fint trägolv under mattan. 
Ni som känner oss vet att Mattias små infall att kolla bakom vägg och golv kan sluta i tvåårsprojekt... Men detta ska bli enkelt. 


Före


Efter! 

Heltäckningsmattan är borta och ersatt med rena och fräscha trasmattor. 

Återkommer med stylade bilder senare. 

/ Lollo 

/ Allmänt / Husdrömmar / Lägenhet /

Hejdå!

Ny har vi lämnat Telefonplan. Vi passade på att flytta på årets hittills varmaste dag. Temperaturen bar 33 grader, hissen slutade funka mitt i flytten men allt gick bra till slut. 

Det är ju en minsta sagt krånglig flytt vi genomför. En del ska magasineras, en del magasineras endast några veckor för att sedan flyttas igen till Orminge och en del fick hänga med till stugan där vi bor nu. 

Framför allt vill vi tacka mina föräldrar som hjälpte oss. Utan er hade det inte gått. Stort tack! 

Lägenheten ekar tom och väntar nu på nya äventyr med nya ägare. Den här underbara utsikten kommer vi sakna! 

Stora yror utan möbler. 


Det är lite vemodigt men känns ändå skönt att vända blad. Nu tar vi semester från semestern och tar igen oss på Gotland! 


Underbara Gotland! 

/ Lollo 
/ Allmänt / Bygga hus / Husdrömmar / Huset / Livet / Lägenhet /

Flytt på gång

I morgon är det dags för nästa steg i flytten. Vår nya lägenhet i Orminge är inte färdigrenoverad än. Det innebär att vi ska bo i stugan i två-tre veckor. 

Möbler och husgeråd ska magasineras. En del ska förvaras i väntan på att lägenheten är klar och en stor del ska magasineras tills huset är klart. En liten del ska med till stugan. Logistik minst sagt. Flyttkaos garanterat. 

Vi svalkar oss med bad och bär. Egenplockade vinbär. / Lollo