/ Allmänt /

Möbler

Jag har farit runt som en liten tok de senaste veckorna i jakt på möbler till huset. Det har tagit lite tid att bestämma sig men nu har vi beställt både soffa, bokhylla och matbord. Det är 7-8 veckors leveranstid så i väntan på nya möbler får vi hålla till godo med det vi har. 

Soffan blev en Cloud från Mio. Den är ungefär 20 cm djupare än en vanlig soffa vilket gör att den känns mysig och hela familjen får plats. Det är en tresitsig soffa. 

Billån från mio.se

Vi beslutade att ta ett mörkare tyg som matchar färgerna i huset väl. 

Det mörka av de här blir det. Det är brun-grått. 

Bokhylla blir string i svart och björk! Återkommer med den kombinationen när den är på plats. Har aldrig sett just den kombon så det ska bli spännande att se. 

String i kombinationen Björk och vit till höger. 


Idag slog jag till på ett matbord från Habitat. Vi har letat länge efter ett runt matbord modell större och med iläggsskiva. Det är en omöjlig kombo. 
Bordet vi ska ha är 110 cm i diameter i original och blir 160 cm långt med iläggsskivan. Är vi fler än 8 får vi fixa ett extrabord istället. Vi tänkte att standard är att vi i familjen ska sitta bra och de gånger vi är många på middag löser vi det då. Bordet heter Moder. 

Bord Moder från Habitat. 

Rund spegel är också beställd. Det fanns inte så stor som vi önskar i butik då jag har beställt hos en glasmästare. 

// Lollo