/ Allmänt / Bygga hus / Tillbakablick /

Reflektion

Jag går igenom alla bilder från 2015 och det är nyttigt. Jag kommer knappt ihåg hur det var för ett år sedan, mitt uppe i bygget med alla val. Det är en nyttig reflektion att se tillbaka på resan med villa Bergström. Vad mycket vi har åstadkommit och vad bra det har blivit!
 
Köket/matplatsen för exakt ett år sedan.
 
 
Vi planerar för fullt för tomten och ett framtida garage. Samtidigt försöker vi avsluta de lösa trådar som återstår efter husbygget. Vi har tydligen tre pågående ärenden hos Nacka kommun som jag ska avsluta denna vecka. Det är bygglov, marklov och VA-anslutning. Idag upptäckte jag att vi kan få ca  8 000 kr tillbaka för att vi installerat en LTA-pump. Det gäller att hålla koll på allt. Det är verkligen skönt att vara föräldraledig under denna period för jag har haft möjligheten att vara med, hålla koll och följa upp.
 
Jag drömmer även framåt ljusare och grönare tider, Jag undrar hur det kommer se ut i maj 2016 med tanke på att vi gjort en del större markarbeten. Jag hoppas vi har gräsmatten på plats då! Så här såg det i alla fall ut i maj 2015.
 
Målning av järnvitrol. Ingen altan på gång här än. Övre delen endast grundmålad...
 
Reflektion är dagens ord. Hoppas ni har en fin dag!
 
// Lollo