/ Allmänt / Mark / material / tomten /

Grönt är skönt

Wow! Vilken förändring på en dag. 

I tisdags kom mer matjord. I onsdags kom markkillen med lilla maskinen och slätade ut jorden. Igår kom gräset. Sen rullade vi! 

Så här såg det ut i onsdags kväll! 

Och såg här såg det ut i går under processen. 


Vi var fyra personer som rullade och en barnvakt. Stort tack för all hjälp!!!

Och så här såg det ut tidigt i morse!Nu ska vi vattna och hålla tummarna att det tar sig ordentligt. 1-1,5 timmar per dag ska det vattnas. Efter 10 dagar ska det ha grott så man kan gå på det ordentligt. Och fotbollsmatch blir det nog först om några veckor. Men det ska bli skönt att bara slippa allt damm som dragits in från jorden och få en grön skön utsikt. 

Vi köpte gräset via Spånga gräscenter. Allt blev hemkört och det gick smidigt. 

// Lollo
#1 / / Rosi:

Hej, jag heter Rosi och jobbar på tv-produktionsbolaget Jarowskij. Just nu arbetar jag med att hitta deltagare till en ny programserie som vi ska spela in i augusti och september. Programserien kommer senare gå på TV4.
Vi söker personer runt om i Sverige med byggplaner, det kan handla om att man ska bygga en veranda, en lekstuga eller något litet som blomlådor eller något till djuren.
Hittade in på din blogg och ville passa på att kontakta dig. Det råkar inte vara så att ni har byggplaner?
I programserien kommer vi helt enkelt att följa vanliga hemmafixare som vill dela med sig av av sina projekt med våra tittare.
Om du tycker detta låter intressant kan vi höras vidare och jag kan berätta mer :)
Ha en fin dag och hoppas vi hörs!
/ Rosi

#2 / / Tomas:

Hej. Jag håller på med en platta på mark till ett fritidshus och skulle behöva lite tips:) Kontakta gärna mig! Mvh Tomas